onsdag 28 juli 2010

Det blev en del gult idag.




Ja, äntligen i tjänst igen. Kändes lika naturligt som det brukar, att inta märkarstolen i boden. Det var väl ett och ett halvt år sen ungefär. Blev snabbt yr i skallen av allt förbannade blåsande på mestadels magra flassbukar. Tudde fick stödmärka en runda och Ellen fann sig till rätta i sekretariatet.
Lövsångarna dominerade stort idag, 26 stycken av 55 totalt. Andra som något sånär höll färgen var 2 härmsångare (en egen kontroll), 1 grönsångare och 6 gulsparvar. Näktergal, fräsch och fin ung sånglärka och halsbandsflug lyfte lite grann. Annars vardag som det brukar se ut.

Vi fick finbesök idag. Grusvägen ner kom Johan Törnvall som bland annat har långliggande hela hösten -88 på meritlistan. Vågar inte svara för när han hälsade på senast men det bör vara ett bra tag sen.
Personalintensiteten är rätt hög för närvarande. Tudde, Johanna, Lofa och Ellen åkte hem och kvar blev jag, till viss del framför friidrotten på teven. I morrn kommer Bimbi och ungarna ner och förstärker. På fredag hjälper förmodligen Mattias Gerdin till. Det ska bli blåsigt så det kan räcka gott nog.

/Ola

1 kommentar:

Anonym sa...

Moralen, hur är det med den? Det ser bra ut tycker jag. Jujja