fredag 22 maj 2009

Regn

Hej säger vi efter sovmorgon. Regn till kl. 09.00. Mängder av fågel i markerna ffa seglare, ladusvalor, trädgårdssångare, ärtsångare, buskskvättor mm mm. Mitt i allt detta en misstänkt fältsångare men trots timmar vid en buske blev det hele inte klarlagt! Ev. har Gösta spännande bilder i sin kamera.

Trots tips om hur vi genom att elda och hälla bensin på gräsklippare skulle få igång den så kom den inte igång. Norrbys here we come...

MEN vi satte i vågen från Boden i elurtag och den funka! Batteriet i Boden urladdat. Så 1-1 står det!

Städning och matlagning samt koma satte stopp för den kognitiva förhoppningen om att märka minst 2 lövsångare om dagen i projektet.

Mot kvällen kom Oskar Kullingsjö ner. Han ska leda fladdermusexkursion vid Hoburgen. Även Jens Ramnebro ska komma efter exkursionen som han skulle delta på.

Så nu mot fladdermusexkursion även för oss och sedan kornknarrinventering från Hoburgen till Ojmunds i Hamra. Vi får ersättning från Länstyrelsen!!! Direkt i Sundregruppens kassa.

Vid rodret Robert, Todda och Emil. Alla får plats!

1 kommentar:

Leo sa...

Det är väl bara att konstatera att ni har nån slags magiska krafter, senast vi provade vågen i väggen var den tämligen icke-fungerande.

Kanske ska prova Klippo i väggen också!